4/06/2014

NEW TABLE

Pari päivää sitten hain postista iison paketin! Tilasin nimittäin vihdoin sohvapöydän <3 Tilaus kesti vaan 2 päivää, joten pisteet siitä.
_MG_1690 _MG_1738[1] _MG_1732
Tämmönen täydellisyys sieltä paljastui! Hayn tray pöytä, tilasin finnishdesign shopista. Pelkäsin ensin ettei musta pöytä sopiskaan, mutta nyt kun on saanut tän tänne kotiin niin oon tosi tyytyväinen. Valkosena olis ollut vähän tylsä!
_MG_1721 _MG_1727 Tässä näkyy kans tota mattoa, jonka tilasin Ellokselta jokunen päivä sitten. Valkonen matto on vähän petollinen, kun saa kokoajan olla imuroimassa. Mutta tykkään silti kovasti :) _MG_1728 _MG_1730 Perjantaina kävin hakemassa Finlaysonilta tuotteita kuvattavaksi sitä mun lehteä varten! Sain valita lähes mitä vaan. Otin viisi erilaista pussilakanaa, muutamia sisustustyynyjä ja kaksi huopaa. Rakastuin noihin norsu -tyynyihin! Saisin kuvausten jälkeen näistä tuotteista alennusta, ehkäpä noi voisi kotiuttaa tai jotkut pussilakanoista :)
Mitäpä te ootte mieltä tosta pöydästä? :)

6 kommenttia:

 1. Upea pöytä! Ja nimenomaan mustana. Toimii tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogiisi ja liityin lukijaksi. Musta pöytä sopii kotiisi tosi hyvin, meillä noita pöytiä valkoisena. Ihana blogi sinulla. Tervetuloa kurkkimaan myös meille:www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ja kiitokset! :) kämpäs kurkkimassa!

   Poista