3/05/2014

REMPPAA

Muutto on vihdoin tehty, siis siltä osin että kaikki kamat on saatu siirrettyä uuteen kämppään. Täällä on kuitenkin edelleen nurkat täynnä pahvilaatikoita. Oon koittanu parhaan mukaan purkaa laatikoita mutta tuntuu silti ettei tavarat lopu koskaan :D Eilen mun vahemmat tuli jo toista kertaa tänne tapetoimaan. Suurin osa saatiin tapetoitua, vielä olis eteinen jäljellä. Viimeviikolla mulla oli hiihtoloma. Olin töissä koko viikon 9-17 ja töiden jälkeen piti vielä olla joko pakkaamassa tavaroita tai roudaamassa kamoja uuteen kämppään. Viimeviikko oli siis yhtä tuskaa kun ei voinu oikein missään välissä levätä. Perjantai-illalla pääsin onneksi pitkästä aikaa viihteelle ja mentiin kattomaan Hunkseja parhaassa seurassa :)
Ens lauantaina oon menossa Helsinkiin tekemään pari haastattelu-juttua mun päättötyötä varten. Oon niin innoissani, toivottavasti en vaan eksy! Tein myös viimeviikolla toisen haastattelun puhelimitse, johon haastattelin No Home Without You- blogin kirjoittajaa Kaisaa :)

Pistän nyt muutaman kuvan miltä täällä näyttää tällähetkellä! Oon ottanu vähän sekalaisesti kuvia kännykällä ja kameralla, kun kännykällä saan paremmin otettua kokonaisuudesta kuvaa. Eteinen ja keittiö on siis vielä kesken joten niistä en ottanut kuvia :) Ja siis olkkari ja makkarikin on vielä ihan vaiheessa, järjestys tulee varmaan muuttumaan pian. Tauluja ja hyllyjä pitäis vielä joku päivä ripustaa.1 2014-03-03 20.52.11 2
Valkonen raitatapetti juuri saatu seinään :)
 Olkkarin lampun ostin pari päivää sitten prismasta. Tykkään tosta tosi paljon :) 2014-03-04 18.07.47
 Olohuoneen harmaasta seinästä tuli niin kiva! _MG_1335
_MG_1337
Kuvat päätyi uusiin kehyksiin eteisen seinälle. _MG_1344
Mitä tykkäilette? :)

2 kommenttia: