2/15/2014

1502

_MG_1277 _MG_1276 _MG_1291 _MG_1294 _MG_1280 _MG_1288

Jee! Tää tyttö menee ensviikolla kirjottamaan vuokrasopimuksen! Ensviikolla mennään kattomaan sinne uusia tapetteja. Kaksioon oon siis muuttamassa. Yksiö oli jotenkin ahdistavan pieni kun kaikki oli samassa huoneessa. Nyt on onneks erillinen keittiö ja makkari <3 Toi paikka minne muutan on ihan keskustassa ja työpaikkakin on lähellä! En kestä tätä oottamista, kun vasta parin viikon päästä pääsee muuttamaan :D Mun ikean tilauskin saapu eilen. Tilasin valkoset verhot (mitkä on ollu jo varmaan vuoden ostoslistalla) ja pari hyllyä tulevan kämpän keittiöön niin saa laitettua astioita esille :) Löysin myös netistä pari kivaa kuvaa, jotka tulostin koulussa. Vielä pitäis löytää niille valkoset kehykset niin voi laittaa seinälle.
Nää lähipäivät on kulunu lähinnä koulussa, sisustuslehtiä selaten ja opinnäytetyötä tehden. Opinnäytetyöksi oon tekemässä sisustuslehteä.
Kokeilin myös tehdä vähän erilaista makaroonilaatikkoa ja laitoin siihen lisäksi herkkusieniä ja savujuustokermaa. Tuli hyvää, kokeilkaa!

Nyt täytyykin häippästä nukkumaan, öitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti